om bering

Beliggende i hjertet af København kun få skridt fra Rundetårn, skaber vores talentfulde dekoratører smukke blomster til enhver lejlighed.

Historien om Bering Blomster

Det var bedstemoderen, der skabte Erik Berings interesse for de vilde blomster i naturen.


Han begynder sin læretid i 60´erne hos "Viola" i Hellerup. Herefter fulgte et studieophold i Paris og "Flower House" i London. Det var især opholdet i London, der gjorde stort indtryk på ham. Den romantiske stil, lidt tung, lidt voldsom.

I 1972 åbnede han "The House of Flowers" i Købmagergade. Filosofien om at alle blomster er lige værdige, og at alle mennesker er lige velkomne i forretningen, opleves den dag idag.

I 2003 udnævnes Bjarne Als til Kongelig Hofleverandør og overtager forretningen efter Erik Bering.

Om Bjarne Als

Bjarne Als er født i 1965 og opvokset i Fredensborg. Allerede som 11-årig startede Bjarne sin karriere som blomsterdekoratør. Fra 1976-1980 arbejdede han som blomsterbinder og medhjælper på "Country House" i Fredensborg.


I 1982 startede han som elev hos Erik Bering, The House of Flowers Aps. Bjarne Als og Erik Bering har sidenhen arbejdet sammen på adskillige opgaver, såvel for det danske som de internationale kongehuse.

Titlen som Kongelig hofleverandør

I 1990 modtog blomsterkunstneren Erik Bering fra “The House of Flowers” tilladelse til at anvende benævnelsen Kongelig Hofleverandør. I 2004 fornyede Kongehuset tillladelsen med Bjarne Als som ny ejer af “Bering House of Flowers”.
Ved begge udnævnelser blev det af Kongehuset oplyst, at tilladelsen automatisk ville bortfalde ved et tronskifte.
Vi har sat en stor ære i at leve op til prædikatet og den tillid, som Kongehuset har vist os i alle årene. Bering House of Flowers håndværk, kvalitet og DNA vil altid være vores hjertesag.
Det danske kongehus har i alle årene bidraget med inspiration til vores arbejde med blomster og vi vil fremover tjene Kongehuset ydmygt uanset Kongehusets fremtidige beslutninger.

"Det ypperste man kan opnå er, når essensen i det skabte, er kærligheden til ens arbejde. Jeg har altid forsøgt at skabe ting, som kan glæde andre og derigennem mig selv"

Bjarne Als