Arrangementer

Bering House of Flowers er mere end bare en blomsterhandler. Vi er til for at gøre dit specielle arrangement unikt og smukt. Vi kan levere special designede dekorationer til arrangementer, store som små.

KONTAKT OS

BryllupPer

Vi vil gøre jeres dag smuk og uforglemmelig.


Der er ikke 2 bryllupper som er ens og derfor ingen fast plan for udførelsen, fortæl os om jeres ønsker og forventninger og lad os opfylde dem.

Vi vil elske at være en del af jeres specielle begivenhed. Alle projekter, store som små gennemgås individuelt med kunden. Vi vil snakke om farver, temaer, opsætning, sæson og andre vigtige faktorer for at skabe et unikt resultat, skræddersyet til jeres ønsker. 

Dåb og Konfirmationer

Yndigt, smart, skægt, skævt, lad festdagen få et tema! Har I ikke selv ideen, så lad os komme med et oplæg, vi sprudler af ideer!

FødselsdagE, MÆRKEDAGE OG SÆRLIG BEGIVenHEDER

Gør det til noget særligt, uanset antallet af år! Vi vil være glade for at gøre din næste mærke- eller fødselsdagsfest unik og smuk med skræddersyede blomsterdekorationer.

Vi dekorerer begivenheder over hele Danmark, og også internationalt. Hvis i har et kommende arrangement som de ønsker vi skal dekorere så kom forbi butikken eller ring til os på telefon +45 33 15 26 11

Begravelse

Blomster kan sige alt og være med til at skabe lys på selv den sværeste dag.

Vi vejleder i respekt og værdighed gennem processen, når man skal sige farvel til et nært familiemedlem eller en god ven.